Mire jó?

Önismeret

Önismeret

A kérdőív eredménye a Béta-modell alapján segíthet önmagunk jobb megismerésében. Rávilágíthat olyan összefüggésekre, amelyeket nem szívesen vallunk be magunknak vagy nem is veszünk észre. A kapott leírást érdemes megbeszélni egy olyan emberrel, akiben megbízunk és aki tud segíteni az eredmény értelmezésében.

Kiválasztás

Kiválasztás

A kérdőív képet ad a kitöltő munkastílusáról, így alkalmas arra, hogy egy munkakörre jelentkező jelöltek közötti döntésben segítsen. A kérdőív által adott információ távolról sem teljes, így kizárólag más eszközök alkalmazásával együtt lehet kiválasztásra használni. Különösen fontos, hogy kiválasztási célú használat esetén mindig egészítse ki interjú a kérdőív felvételét.

Interjú

Interjú

A kérdőív hatékonyan támogatja az interjúzási folyamatot, azáltal, hogy rávilágít a felderítendő kérdésekre, így az interjú rövidebb és fókuszáltabb lehet, valamint segítséget nyújt az interjúzónak abban, hogy milyen stratégiával érdemes a jelölttel beszélni.

Karriertervezés

Karriertervezés

A kérdőív eredménye képet ad a kitöltő munkastílusáról, így lehetővé teszi a kitöltő karrierútjainak átgondolását. Az eredmény alapján azonosíthatók fejlesztendő területek, az esetleges teljesítményproblémák és –tartalékok is felderíthetők.

Tréning

Tréning

A kérdőív támogatja a DISC-alapú tréningeket: mind az alap-, mind a prémium riport jó alapot nyújt a legkülönbözőbb tréningtematikához. A részletes riport kedvező ára lehetővé teszi, hogy az összes résztvevő kitöltse a kérdőívet a tréning előtt.

Coaching

Coaching

A kérdőív használható coaching-támogató eszközként a folyamat több szakaszában.