BETA Önjellemző Kérdőív

A Béta-kérdőív előnyei

Ingyenes kitöltés és ingyenes alapriport

A kérdőív ingyenesen kitölthető és minden kitöltő kap egy ingyenes alapriportot, amely megmondja, hogy ő milyen fő típusba tartozik.

Bárki kitöltetheti mással

Bárki megkérhet másokat, hogy töltsék ki a kérdőívet. A kérdőív használata nincs képzéshez kötve, nincs licenszdíj, nincs szükség előfizetésre.

Véleményezhető riport

A kérdőív kitöltését követően megmutatjuk a kitöltőnek a róla készült részletes riportot, amelyet a kitöltő véleményezhet, azaz egyetérthet az egyes állításokkal vagy éppen elutasíthatja őket, illetve megjegyzéseket is fűzhet hozzájuk. A kitöltő véleménye bekerül a róla készült riportba.

Bárki kitöltheti

A kérdőívet bárki kitöltheti, és a magáról készült riportot letöltheti és kinyomtathatja.

 

Teljesen online

A kérdőív a meghívótól a kitöltésen keresztül a riportokig teljesen online: a teljes folyamat menedzselhető mindenki számára egy számítógép előtt.

Prémium jelentés

Lehetőség van többoldalas, egyénre szabott, részletes jelentés megvásárlására a kitöltést követően. A megvásárolt jelentésekért online fizethet bankkártyával, biztonságos felületen keresztül, és automatikusan számlát is kap.

DISC-kompatibilitás

A Béta-modell a közismert DISC-rendszer továbbfejlesztett változata. A Béta ugyanazokat a színeket használja, mint a legtöbb DISC-rendszer, így a jól ismert terminológia könnyen alkalmazható a Béta esetében is.